TÖLTŐDJ FEL!

OLDD A FESZÜLTSÉGET,
ENGEDD EL A STRESSZT
QIGONG - A LÉGZÉS ÉS A MOZGÁS ÖSSZHANGJA

8 HETES ONLINE QIGONG VIDEÓTANFOLYAM


Töltődj fel energiával

Mozgasd ki a feszüléseket a testedből

Lazítsd az idegrendszered

Javítsd a tartásod

Tanulj légzéstechnikákat  a jobb
fizikális
és mentális teljesítményért

Tanulj meg egy hatékony
Qigong-gyakorlatsort,
mely harmonizálja máj működését

 Keringésjavító technikák
 Immunerősítő technikák
Légzés elmélyítése és rendezése
Máj qigong gyakorlatok
Qi gyűjtő gyakorlatok
Lazító technikák
 Testtudatosság fejlesztés
  Tartásjavítás
Gerincmozgató technikák
Ízületmozgató technikák
Otthonról tudod végezni
Bármikor elérhető számítógépről, tabletről vagy telefonról
Támogató csoport
Kérdezz-felelek – heti live videók
Középpontot ad: érzelmi és fizikai stabilitás

 

A tanfolyam időpontja:

2020. március  20-tól május 18-ig

KATTINTS A MEGRENDELÉS GOMBRA,
és az oldal alján lévő űrlapon keresztül rendeld meg a tanfolyamot!

8 HETES ONLINE TANFOLYAM:

OLDD A FESZÜLTSÉGET, ENGEDD EL A STRESSZT

QIGONG - A LÉGZÉS ÉS A MOZGÁS ÖSSZHANGJA

1. QIGONG-GYAKORLATSOR

A Qigong (ejtsd: csikung) szó szerinti jelentése a Qivel való munka. Egy olyan módszer a Qigong tehát, mely egyszerű mozdulatokkal vezeti a Qit a testben, ezzel serkentve az áramlását, és olva az esetleges blokkokat. A Qigong egyszerű mozdulatokat használ a  gyakorlatsorok felépítéséhez, így könnyen elsajátítható. A gyakorlatok során nagy hangsúly kerül a mozgás és a légzés összehangolására, mely nemcsak nagyon hatékonyan oldja a feszültségeket a testben, hanem Qivel is feltölti.

21 RÉSZES VIDEÓ-TANANYAG: Elmélet és gyakorlat

2. LÉGZŐGYAKORLATOK

Ha megtanulsz helyesen lélegezni, akkor egy olyan eszközt kapsz a kezedbe, melyet egy kis odafigyeléssel folyamatosan az egészséged javítására fordíthatsz. A helyes légzés ugyanis nagymértékben hozzájárul a közérzetünkhöz, és alapvetően befolyásolja a teljesítőképességünket. Ebben a videótananyagban az alapoktól építjük fel a mély, nyugodt és egyenletes légzést, melyet éjjel-nappal, ébren és alvás közben egyaránt gyakorolhatsz. 

7 RÉSZES VIDEÓTANANYAG: Elmélet és gyakorlat

 3. TARTÁSJAVÍTÓ TECHNIKÁK

A sok ülés és kevés mozgás miatt legtöbbünknél tartáshibák alakulnak ki. Első körben ezek a tartáshibák csak enyhébb nyomást, blokkokat alakítanak ki, melyek feszültségeket hoznak létre egyes izomterületeken. Hosszabb távon ezekből fájdalmak lesznek. A helyes tartás elsajátításával oldhatóak a feszültségek, és a keringés is akadálytalanná válik. Így sokkal felszabadultabb lehetsz a bőrödben.

3 RÉSZES VIDEÓTANANYAG: Elmélet és gyakorlat

Bővebben

Ezen a tanfolyamon a Bagua Főnix Qigong-gyakorlatsort tanuljuk meg, mely a szerveink közül elsősorban a máj működését harmonizálja. A csavaró és nyújtó gyakorlatok által rendkívül hatékonyan oldja a feszültségeket az izomzatban, alaposan átmozgatja a gerincet, javítja az izületek mozgékonyságát. Nagyon jótékonyan hat ülő munka esetén, illetve a  feszültségek oldására is alkalmas.
Az egész testet átmozgató gyakorlatsor serketi a Qi áramlását a testben, nyújtja és erősíti a szervekhez tartozó izomcsatornákat, illetve feltölti a csatornákat Qivel. A Qigong-gyakorlat legegyértelműbb hatása, hogy frissebbnek, üdébbnek és energikusabbnak érzed magad tőle, mégpedig azért, mert egyszerre hat testi és energetikai szinten. A légzés és a mozgás összehangolása ugyanis a figyelem által összekapcsolja a testi és energetikai szintet, így teremtve egységet a testi, energetikai és szellemi energiaközpontok között.

Bővebben

A helyes légzés sok szempontból fontos a test számára. Nem csupán a megfelelő oxigénellátást biztosítja, hanem alapvető szerepet játszik a szervezet egyensúlyának  fenntartásában. Döntően befolyásolja a jó anyagcserét, a bőrünk állapotát, a szív működését és az energiaszintünket egyaránt.  Ebben a 7 részes alapozó tanfolyamban lefektetjük a helyes légzés alapjait.

Bővebben

Sokat ülünk, keveset mozgunk és rosszul tartjuk magunkat. Ezek tények sajnos. A rossz testtartás hosszú távon nagy galibákat tud csinálni: emésztési zavarokat okozhat, befolyásolja a légzést, és nem utolsó sorban az arcunk vonásait is eltorzítja. A helyes testtartást több élethelyzetben vizsgáljuk - ülve, állva és mozgás közben egyaránt. A tananyagban szempontokat kapsz, hogy hogyan vizsgáld meg a saját testtartásod, és hogyan korrigáld a hibáidat egyszerű gyakorlatok segítségével.

 4. LAZÍTÓ, RELAXÁLÓ TECHNIKÁK

A mai rohanó világban nagy kihívás nyugodtnak maradni, és nem ráfeszülni a helyzetekre. Sokszor ugyanis sokkal több dolgot kell megcsinálnunk, mint amennyi időnk van. Ez feszültséget szül, mely testi szinten is feszüléseket hoz létre. Egyszerű lazító technikákkal azonban akár 1-2 perc is elegendő lehet, hogy tudatosan ellazítsuk az izmainkat. Ez azért fontos, mert az izmaink sokszor azután is feszesek maradnak, miután a feszültség már elmúlt. Az izmaink tudatos ellazítása nagyon fontos a jó keringéshez és a jó közérzethez. Erre tanulunk technikákat ebben a videósorozatban.

4 RÉSZES VIDEÓTANANYAG: Elmélet és gyakorlat

5. REGGELI ÉS ESTI RUTINOK

A rutinok arra szolgálnak, hogy védjék az idegrendszerünket a folyamatos döntési helyzetektől. A rutinok kialakításával ugyanis automatikussá válnak a szokások, a mozdulatok, a légzésforma, a helyes tartás, mely lehetővé teszi, hogy a gyakorlás során szerzett energiáidat meg tudd őrizni a rohanó hétköznapok során is. Nem mindegy, hogy hogyan indul a reggeled, és az is fontos, hogy hogyan fekszel le aludni.

3 RÉSZES VIDEÓTANANYAG: Esti, reggeli és napközbeni rutinok kialakítása

6. A JOBB ÉS A BAL AGYFÉLTEKÉT ÖSSZEHANGOLÓ TECHNIKÁK

A jobb és a bal agyfélteke összehangolt mozgásának rengeteg pozitív hozadéka van. Nemcsak a mozgásod válik harmonikusabbá, hanem a gondolkodásodra és a döntéshozatalodra is erősen kihat. Kutatások igazolják, hogy a tanulási készség és a memória egyaránt javul, ha a két agyfélteke működését mozgással összehangoljuk. 

6 RÉSZES VIDEÓTANANYAG: Elmélet és gyakorlat

Bővebben

A nap mindenki számára 24 órából áll, és szinte semmire nincs időnk általában. Legkevésbé magunkra. Ezen a tréningen mindenképpen változtatunk a magadhoz való hozzáálláson - hogy tudj legalább naponta 2×5-10 percet szánni magadra. Arra törekszünk, hogy jó élményekkel, jó közérzettel inspitrálódj, és magától megjelenjen az igény arra, hogy időt szánj magadra: a légzésre, a mozgásra, a helyes testtartásra. Sokszor mindezek mellett nem is feltétlenül időre, hanem sokkal inkább tudatosságra és odafigyelésre van szükséged ahhoz, hogy az egész nap folyamán meg tudd tartani a jó testtartás, odafigyelj a légzésedre, és lazíts, amikor lehetőséged van rá.

KATTINTS A MEGRENDELEM A TANFOLYAMOT GOMBRA,
és töltsd ki az űrlapot!

ÉRDEKEL MILYEN LESZ A TANFOLYAM?
VEGYÉL RÉSZT A 4 RÉSZES MINI QIGONG TANFOLYAMON!

VÉRTEZD FEL AZ EGÉSZSÉGED!

AJÁNDÉK TANANYAGOK A TRÉNINGHEZ!

1. AJÁNDÉK

ALVÁS ÉS PIHENÉS 

Soha nem magyarázta el nekünk senki, hogyan és miként aludjunk. Mire érdemes odafigyelni? Hogyan készüljek fel a lefekvésre? Mit csináljak közvetlenül felkelés után? Hogyan tudom magam jól kipihenni éjszaka? Mi a trükkje a napközbeni lazításnak? Mindezeket a kérdéseket alaposan körbejárjuk ebben a videótanyagban.

2 RÉSZES VIDEÓTANANYAG

ÉRTÉKE: 3000 Ft

2. AJÁNDÉK

SZEZONÁLIS ÉLET: ÉVSZAKOK SZERINTI ÉLETMÓD

A szezonalitás elsősorban a táplálkozásban bevett fogalom. Mi azonban bevezettük a szezonális étrend mellett a szezonális ÉLET kifejezést is. Legalább annyira fontos ugyanis, hogy a különböző évszakokban hogyan étkezünk, mint az évszakonként változó életmód: mikor fekszünk, mennyit alszunk, mennyire vagyunk aktívak. Ebben a videótananyagban végigmegyünk a négy évszakon, és megvizsgáljuk, hogy melyik évszak milyen életmódot és hozzállást kíván meg az egészségünk megőrzése érdekében. Egy olyan világban élünk, amikor minden évszakban majdnem ugyanúgy kell viselkednünk, élnünk, és sokan az étrendjükön sem változtatnak az évszakok váltakozásaival. Ebben a tananyagban megnézzük az évszakok hatásait, és lefektetjük az alapjait egy tudatos, szezonális életnek.

5 RÉSZES VIDEÓTANANYAG

ÉRTÉKE: 5000 Ft

3. AJÁNDÉK

A TEST MŰKÖDÉSÉNEK ALAPJAI A HAGYOMÁNYOS KÍNAI ORVSOLÁS SZEMSZÖGÉBŐL 

A Hagyományos Kínai Orvoslás az egészséget egy sokkal nagyobb perspektívából vizsgálja, mint a nyugati orvoslás. Sokkal inkább összefüggésekben és egymásra hatásokban gondolkozik, és soha nem egyetlen szerv gyengeségére és annak gyógyítására, hanem az egész test harmonikus működésére összpontosít. Mindezt úgy, hogy közben a test mellett az érzelmi és szellemi aspektusokat is figyelembe veszi. Ebben a videótanyagban a 12 szerv, avagy funkciókör működésének alapjaival ismerkedünk meg, melyek harmonikus együttműködése az egészségünk alapját képezi.

12 RÉSZES VIDEÓTANANYAG

ÉRTÉKE: 12000 Ft

TÖLTŐDJ FEL!

OLDD FEL A FESZÜLTSÉGEKET, ENGEDD EL A STRESSZT

QIGONG - A MOZGÁS ÉS LÉGZÉS ÖSSZHANGJA

A 8 HETES ONLINE QIGONG TANFOLYAM
2020. március 20-tól május 18-ig

A TANFOLYAMRA 2020.03.19. 18 ÓRÁIG TUDSZ JELENTKEZNI!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

ADD AJÁNDÉKBA!

8 HETES ONLINE VIDEÓTANFOLYAM

SOK AJÁNDÉKKAL

Tedd feszültségmentessé a tested

Töltődj fel energiával

Mozgasd ki a feszüléseket a testedből

Lazítsd az idegrendszered

Javítsd a tartásod

Tanulj légző technikákat  a jobb fizikális
és mentális teljesítményért

Qigong-gyakorlatsor
a máj harmonikus működéséért

A 8 hetes videótanfolyam ára:

37.425 Ft

A tanfolyam időpontja:

2020. március 20-tól május 18-ig

SZERETNÉL QIGONG TANFOLYAMOT ADNI AJÁNDÉKBA?

Így lepheted meg a szeretteidet ezzel a tanfolyammal:

 Töltsd ki a megrendelő űrlapot értelemszerűen, majd az űrlap alján kattintsd be, hogy “Ajándékként vásárolom a tanfolyamot”.

Írd be a ajándékozott nevét és e-mail címét.

Majd a OTP Simple pay felületén fizesd ki a tanfolyam árát, melyet ajándékozás esetén csak egy összegben tudsz kiegyenlíteni.

Te pár percen belül kapsz egy számlát a saját e-mail címedre, a kedves ajándékozott pedig megkapja a tanfolyam bevezető videóját az általad megadott e-mail címre.

Érdemes felhívnod a figyelmét az ajándékra, mert előfordulhat, hogy a levelem a spam vagy promóció mappába kerül, és emiatt nem veszi észre az ajándékát. Ha ez történt, kérd meg, hogy jelölje meg biztonságos feladóként az e-mail címemet, és tegye át a bejövő mappába. Így legközelebb az e-mail szolgáltató már felismeri az e-mail címemet, és a bejövő mappába teszi neki.

KATTINTS A MEGRENDELÉS GOMBRA,
és rendeld meg a tanfolyamot!

MIT KAPSZ A 8 HÉT ALATT?

1. Támogató közeget: a zárt facebook csoportban a tanfolyam idején választ kapsz a kérdéseidre, és egymást inspiráljátok. A tanfolyam végén megmarad a facebook csoport, így utána is jó konzultációs felületet nyújt a tanfolyam résztvevői számára.

2. Tematikus menetrendet: lépésről-lépésre az egyszerűtől az összetettig minden  technikát és módszert megtanulsz.

3. Zárt felültet: a tananyagokat a tanfolyam lezárása után is eléred. A zárt felületen bármikor és bármeddig megnézheted a videókat. 

4.  Minden héten 6 videó leckét kapsz, melyek segítségével az alapoktól a “fekete öves qigong” gyakorló szintig megtanulhatod a technikákat.

5. Problémák és megoldások: légzés technikák - hogy több energiád legyen, tartásjavító technikák - a feszültségek felszámoláért, gyakorlatsorok - melyeket napi rutinná tudsz tenni, tudás az évszakok hatásairól - így az évszakoknak megfelelő életmódot alakíthatsz ki, lazító gyakorlatok - a feszültségek oldására.

6. Reggeli és esti rutinok: rutinokat alakítunk ki, melyek segítségével tudatosan be tudod illeszteni a napodba a gyakorlást. 

7. A tanfolyam végén, a 8 hét elteltével rendelkezni fogsz egy olyan testtudatosságggal, mely segít eldönteni, hogy milyen módszert alkalmazz, ha fáradt vagy, vagy éppen feszültséget érzel.

8. Tudást arról, hogy gondolkodik a kínai hagyomány az egészségről. Hogyan befolyásolja a helyes légzés, a jó mozgás, a megfelelő testtartás és a jó étrend a teljesítőképességünket és az egészségünket.

9. Életvezetési tanácsokat arra vonatkozólag, hogy milyen évszakban milyen életviteli szokások jók az egészségednek.

10. Tudni fogod, hogyan őrizd meg tested aktivitását és egészségét.

11. Örök érvényű tudást, amit életed végéig használni tudsz.

12. Több ezer éves bevált, kipróbált egészségmegőrző technikákat.

13. Bárhova magaddal viheted telefonon, tableten vagy laptopon.

14. Javaslatokat és programokat a rohanó hétköznapokra:  A különböző programok lehetővé teszik, hogy ne csak otthon tudj gyakorolni, amikor éppen ráérsz, hanem akár a munkahelyeden, vezetés vagy séta közben is feltűnésmentesen elvégezhess egy-egy gyakorlatsort.

A TANFOLYAM MENETE
Nézd meg melyik héten mit fogsz tanulni!

1. HÉT
 1. Karlendítés 1.: a gerinc ellazítása
 2. Karlendítés fordulással: a csípő ellazítása
 3. Kar kidobása oldalra 1.: a vállak ellazítása
 4. Körzés kézzel aszimmetrikusan: a kar belső oldalán lévő csatornák nyújtása
 5. Légzés fekve
 6. A heti gakorlatok összefoglalása és további finomítása
2. HÉT
 1. Az előző hét gyakorlatai összefűzve gyakorlatsorrá
 2. Körzés aszimmetrikusan: a kar külső oldalán lévő csatornák nyújtása
 3. Kar feszüléseinek lazítása
 4. Körzés a kis és a hüvelykujj irányába
 5. Légzés gyakorlása ülve
 6. A heti gakorlatok összefoglalása és további finomítása
3. HÉT
 1. Az előző hét gyakorlatai összefűzve gyakorlatsorrá
 2. Lazító gyakorlat: a kétirányú körzés fejlesztése
 3. Szimmetrikus körzés: a mellkas nyitása
 4. Szimmetrikus körzés: a hát nyitása
 5. Légzés finomítása: a has leejtése
 6. A heti gakorlatok összefoglalása és további finomítása
4. HÉT
 1. Az előző hét gyakorlatai összefűzve gyakorlatsorrá
 2. A kar lazítása, a szimmetrikus gyakorlatok fejlesztése
 3. Csavarás a mellkas előtt: a mellkas lazítása
 4. A kar lazítása a csavarás után
 5. Passzív légzés 1. gyakorlat
 6. A heti gakorlatok összefoglalása és további finomítása
5. HÉT
 1. A teljes gyakorlatsor
 2. Két agyfélteke összehangolása: függőleges körzés 1. verzió
 3. Két agyfélteke összehangolása: vízszintes körzés 1. verzió
 4. Két agyfélteke összehangolása: ellentétes körzés a hüvelykujj irányába
 5. Passzív légzés 2. gyakorlat
 6. A heti gakorlatok összefoglalása és további finomítása
6. HÉT
 1. Két agyfélteke összehangolása: függőleges körzés 2. verzió 
 2. Két agyfélteke összehangolása: vízszintes körzés 2. verzió
 3. Két agyfélteke összehangolása: ellentétes körzés a kisujj irányába
 4. Karlendítés 2. verzió
 5. Passzív légzés 3. gyakorlat
 6. A heti gakorlatok összefoglalása és további finomítása
7. HÉT
 1. Passzív légzés a gyakorlatsor közben 
 2. Tartás javítása: a fej rendezése
 3. Tartás javítása lesüllyesztéssel: a csípő rendezése 
 4. Tartás javítása: a váll, a könyök és kar rendezése
 5. Fa-állás gyakorlata alsó tartásban
 6. A heti gakorlatok összefoglalása és további finomítása
8. HÉT
 1. Fa-állás és a Qigong gyakolratsor gyakorlása
 2. Lazító gyakorlat fekve
 3. Lazító gyakorlat állva: átmosó gyakorlat
 4. Lazítás és a Qigong forma összehangolása
 5. A heti gakorlatok összefoglalása és további finomítása

AKIK A TANFOLYAMOT VEZETIK:

MOLNÁR KLÁRA - Elsősorban táplálkozási tanácsadó vagyok a kínai orvoslásban, de emellett igyekszem elmélyülni más kínai módszerekben is. Jópár éves zen meditációs gyakorlás után tizennégy évvel ezelőtt Taijit és Qigongot kezdtem gyakorolni, ekkor ismerkedtem meg az 5 Elemmel, mely egy sor más módszert is elém sodort. Nagyon közel áll hozzám az ázsiaiak életszemlélete, mely praktikus, megoldásorientált, megfigyelésen alapszik és rendkívül logikus. Egyszerű, mégis hatékony módszereik lenyűgöznek.

DEMETER GÁBOR -  Taiji és Qigong oktatóként 16 éve foglalkozom az 5 Elemmel és a kínai orvoslással. Ezen a tanfolyamon a teljes szakmai anyagot dolgoztam ki, és a videókon én mutatom be a gyakolratokat. A Qigong gyakorlatsor mellett a helyes légzés és testtartás alapjait tanítom, a napi rutinok és szokások kialakításának módszereit vázolom fel, lazító és relaxáló technikákat mutatok be. A két agyféltekét összehangoló gyakolratokat a gyakorlatsorainkba építjük be, melyet alaposan elmagyarázok a videókban. 

INDULJ EL AZ ÚTON!

TÖLTŐDJ FEL!

OLDD FEL A FESZÜLTSÉGET, ENGEDD EL A STRESSZT

QIGONG - A MOZGÁS ÉS LÉGZÉS ÖSSZHANGJA

A 8 HETES ONLINE TANFOLYAM
2020. március 20-tól május 18-ig

A TANFOLYAMRA 2020.03.19. 18 ÓRÁIG TUDSZ JELENTKEZNI!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

KEZDŐDJÖN A UTAZÁS!

KINEK VALÓ EZ A TANFOLYAM?

EZ A TANFOLYAM HASZNOS LEHET SZÁMODRA, HA

Szívesen teszel az egészségedért, és nem másoktól várod a megoldást.

Magyarázatot keresel arra, hogy tudod az évszakokkal és a természet változásaival összhangban megőrizni az egészséged. 

Szeretnél energikusabb és nyugodtabb lenni.

Szeretnél nem időigényes, mégis hatékony módszereket tanulni, melyek nem mellékesen az egészségesek is.

Szeretnéd, ha jobb lenne a fizikai kondíciód.

Szívesen megtanulnád a helyes légzés alapjait.

Tudni szeretnéd, hogy hogyan függ össze az egészség és az évszakok hatása.

Szívesen megismerkednél a kínai orvoslás alapjaival, és elkezdenéd látni az összefüggéseket a szerveid működésében.

  Tetszene, ha lennének technikáid arra, hogyan töltődj fel, amikor fáradt vagy, és lazíts, ha feszültnek érzed magad?

 Szívesen használnál pár perces egyszerű gyakorlatsorokat, amik feltöltenek, ellazítanak és oldják a feszültséget?

 Jó lenne, ha 20 perc gyakorlással hatékonyan tehetnél az egészségedért?

  Szeretnéd tudni, hogy a Kínában milyen egészségmegőrző technikákat használnak?

  Szeretnéd tudni, hogyan javíthatsz a légzésed minőségén, és ezzel a fizikai és szellemi teljesítményeden?

  Szükséged van relaxáló technikákra, amit a hétköznapjaid során rendszeresen használni tudsz? 

  Jó lenne, ha lenne egy napi 10-20 perces rutinod, amely segít megőrizni az egészséged?

MIBEN SEGÍT? 

EZ A TANFOLYAM SEGÍT NEKED, HA SZERETNÉL

Energikusabb lenni.

Egészségesebb lenni.

Lazítani a feszültségeiden.

Megismerkedni olyan 15 perces gyakorlatsorral, amivel jó kondiban tudod magad tartani.

Javítani a légzésed hatékonyságán, és megtanulnál jól lélegezni.

Alkalmazkodni az évszakok változásaihoz.

 Egyszerű reggeli és esti rutinokat tanulni, melyek segítenek abban, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

Javítani a tartásodon, mert eleged van abból, hogy állandóan görbén tartod magad.

KATTINTS A MEGRENDELÉS GOMBRA,
és rendeld meg a tanfolyamot!

 

TALÁLD MEG AZ EGYENSÚLYT!

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

+ 100 % PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA: Ha a tanfolyam kezdetét követő 15 napon belül meggondolod magad, vagy úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor egy e-mailben jelezd ezt felénk, melyben add meg a bankszámlaszámodat, és KÉRDÉS NÉLKÜL visszatérítjük a tanfolyam díjának teljes összegét.

MENNYI IDŐT KELL SZÁNNOM NAPONTA A VIDEÓKRA ÉS A GYAKORLATOKRA?

A 8 hetes tanfolyam anyagát úgy állítottuk össze, hogy hetete 5 db 5-15 perces videó (max. 45 percnyi videóanyag hetente) feldolgozásával látható és érzékelhető eredményeket érhess el már az első hetekben. Ezzel szeretnénk inspirálni Téged, hogy tovább haladj, és minden technikát kipróbálj, hogy a tanfolyam végén közösen össze tudjuk állítani a számodra legtesthezállóbb napi rutinokat.

MIT KAPOK A TANFOLYAM MEGVÁSÁRLÁSÁVAL?

Az online tanfolyam megrendelésével és kifizetésével egy 8 hetes videótananyag-csomagot kapsz:

 1. A tanfolyam 2020. március 20-én kezdődik és 2020. május 18-án ér véget.
 2. Zárt facebook csoport tagságot, ahol korlátlanul kérdezhetsz, ha elakadsz.
 3. Egymásra épülő videótananyagot heti bontásban. 
 4. Ajándék kiegészítő videóanyagokat, melyek rendkívüli módon növelik a megtanult módszerek hatékonyságát.
MENNYIBE KERÜL A 8 HETES ONLINE QIGONG TANFOLYAM?

A 8 hetes online videótanfolyam ára: 49.900 Ft, amit egy összegben vagy háromhavi részletben egyaránt kifizethetsz.

Ha van kuponkódod, akkor azt a megfelelő mezőbe beírva a kuponkód kedvezménye automatikusan levonódik a fent megadott árból.

MEGRENDELÉS MENETE
 1. Töltsd ki az alábbi űrlapot. A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használom más célra, és nem adom ki senkinek.
 2. A tanfolyam ára 49.900 Ft, amit vagy egy összegben tudsz kiegyenlíteni megrendeléskor, vagy 3 havi részletben úgy, hogy az első részletet a megrendeléskor, a másik két részletet a megrendelést követő két hónapban fizeted. Ha van kuponod, akkor másold ki és illeszd be a megfelelő mezőbe, ekkor az űrlap legenerálja neked a kedvezményes árat, és csak ennyit kell kifizetned.
 3. Miután kitöltötted az űrlapot, kattints a megrendelem feliratú gombra, és ezután az OTP Simple fizetőfelületen találod magad. Itt fizesd ki a tanfolyam árát.
 4. Ezután 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amit az űrlapon megadott e-mail fiókban találsz meg. Ebben a visszaigazoló e-mailben lesz a  nevedre kiállított számla.
 5. A jelentkezésedet követően - pár napon belül - kapsz egy bevezető videócsomagot, mely segítségével elkezdhetsz kísérletezni a tanfolyam kezdetéig. (Csak, hogy ne unatkozz… 🙂
HOGYAN ÉS MIKOR KAPOM MEG A TANFOLYAMOT?
 • 8 HETES TÖLTŐDJ FEL! - online Qigong tanfolyam kizárólag elektronikus formában jelenik meg.
 • Megrendelni a tanfolyamot ezen a weboldalon keresztül lehet, az oldal alján található megrendelő űrlapon.
 • A fizetést követően azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben megtalálod a számládat. A tanfolyam  2020.03.20-án kezdődik el, ekkor kapod meg az első heti videókat.
ADHATOM AJÁNDÉKBA A TANFOLYAMOT?

Igen, ehhez nem kell mást tenned, mint

 1. Kitölteni a megrendelő űrlapot, majd az alján bekattintani, hogy “Ajándékként vásárolom a tanfolyamot”.
 2.  Írd be a ajándékozott nevét és e-mail címét.
 3.  Ezután az OTP Simple pay felületén fizesd ki a tanfolyam díját, és készen is vagy.
 4. Azonnal kapsz a saját e-mail címedre egy visszaigazoló levelet a számlával, az ajándékozott pedig 10 perccel később kap egy e-mailt arról, hogy kapott egy online tanfolyamot tőled ajándékba. A tanfolyam 2020.03.20-án indul.
HOGYAN KAPOM MEG A TANFOLYAM MELLÉ JÁRÓ AJÁNDÉK VIDEÓKAT?

Az ajándék tananyagokat a tanfolyam oldalon keresztül kapod meg - ugyanott, ahol a többi videót is találod majd. A 8 hetes tanfolyam alatt minden videó - a tanfolyam videói és az ajándék videócsomagok egyaránt –  ütemezve fognak megjelenni neked. Ez azért fontos, mert így könnyebben tudod majd követni a tananyagot, melyek egymásra épülnek és kiegészítik egymást.

HA NEM TETSZIK A TANFOLYAM, VISSZAKÉRHETEM AZ ÁRÁT?

+ 100 % PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA: Ha a tanfolyam kezdetét követő 15 napon belül meggondolod magad, vagy úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor egy e-mailben jelezd ezt felénk, melyben add meg a bankszámlaszámod, és KÉRDÉS NÉLKÜL visszatérítjük a tanfolyam díjának teljes összegét.

SZABADSÁGON LESZEK, VAGY NEM LESZEK VÉGIG INTERNETKÖZELBEN A TANFOLYAM IDEJE ALATT.

A tanfolyam úgy van felépítve, hogy hetenként küldjük ki az anyagokat, ami részben egymásra épül. A tanfolyam vége után bármeddig elérhetőek a videók - amíg az oldal létezik, az a zárt oldal is létezni fog -, így minden anyagot utána is meg tudsz nézni. Igyekeztünk, hogy tartalmas legyen, de a videók mennyisége mégis feldolgozható, így nyugodtan jelentkezhetsz akkor is, ha közben szabadságra mész. Utána fel tudsz majd zárkózni, vagy egy hét csúsztatással tudod csinálni a tanfolyamot. A digitális detoxra mindenképpen szükség van néha, jól teszed, ha kikapcsolsz kicsit ebből a világból néha (vagy gyakrabban). 

A tanfolyam ideje alatt végig tudsz kérdezni, ha valami elmaradt vagy nem világos, és van a facebook csoport is, ami utána is működni fog.

 

KÜLFÖLDÖN ÉLEK, ÉS EZÉRT NINCS MAGYAR BANKKÁRTYÁM. HOGY TUDOK FIZETNI?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártyaterminál egy boltban. Amikor itthon vagy, és a külföldi kártyáddal fizetsz egy boltban, akkor középárfolyamon vált a rendszer. Itt is ugyanez történik. Sokkal jobban jársz így, mintha utalnál.

NINCS OTP-S KÁRTYÁM. HOGYAN TUDOK FIZETNI?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártyaterminál egy boltban, tehát nem kötődik semmilyen bankhoz. Nincs szükség OTP-s kártyára hozzá. Amikor itt fizetsz az OTP Simple felületén keresztül, ugyanaz történik, mint amikor egy boltban kártyával vásárolsz. Sokkal jobban jársz így, mintha utalnál, mert nem kell utalási költséget fizetned.

HOGY MŰKÖDIK A 3 HAVI RÉSZLETFIZETÉS? MI A TEENDŐM VELE?

A részletfizetés ismétlődő bankkártyás fizetés. A jelentkezéskor fizeted ki az első részletet, mely 16.966 Ft, a következő két hónapban pedig 16.467 Ft-ot von le automatikusan a rendszer a kártyádról. Az jelentkezési űrlap kitöltése és az első részlet kifizetését követően nincs más teendőd. Az ismétlődő fizetés a második terheléstől kezdve automatikus, és a következő két hónap 5-én történik meg. A rendszer úgy van beállítva, hogy a 3 részlet kifizetése után az ismétlődő fizetés azonosítója érvénytelenné válik, így nem történik további terhelés.

RENDBEN, EZ A TANFOLYAM NEKEM VALÓ!
MEGRENDELEM!

FIZETÉSI MÓDOK

A fizetés bankkártyával lehetséges, melynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott OTP Simple biztosítja. 

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjam állítani a számlát a nevedre. A telefonszámod pedig az OTP Simple számára fontos, mégpedig a biztonságod érdekében. Ha magánszemélyként regisztrálsz, akkor a cégnév helyére a saját nevedet írd.

A BANKÁRTYÁS FIZETÉSRŐL

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek.

Jelentkezéskor a teendőd:

 1. Töltsd ki az űrlapot.
 2. Fizesd ki bankkártyával a tanfolyam árát.
 3. Amint elküldted a jelentkezési űrlapot, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a befizetésedről, amiben megtalálod a nevedre kiállított számlát.

BIZTONSÁGOS

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban sem mi, sem pedig a Simple pay nem ismeri meg, és nem is tárolja.  bankkártyaadatok letárolása a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatok a regisztrációs tranzakció során letárolásra kerülnek az authorizációt végző hitelintézet rendszerében. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá.
A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés. 

KAPOK SZÁMLÁT?

A jelentkezésed leadása után 10 perccel kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben a nevedre kiállított számlát is megtalálod.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ, akkor kérlek, írj egy levelet a címre, és 24 órán belül igyekszem válaszolni rá.

CSAK BANKKÁRTYÁVAL LEHET FIZETNI?

Mivel a legtöbb feladatot én magam és a férjem végzi, tehát nincs asszisztensünk és titkárnőnk, ezért a fizetési folyamatot szeretnénk a lehető legegyszerűbben megoldani. A banki átutalásnál meglehetősen nagy adminisztrációs munkát kellene végeznem, amit szeretnék elkerülni, ezért a banki átutalás sajnos nem lehetséges. Megértésedet köszönöm!

RÉSZLETFIZETÉS MENETE

A részletfizetés ismétlődő bankkártyás fizetés, mely e tanfolyam esetében egy 3 havi részletfizetés. Az első hónapban 16.966 Ft-ot, a következő két hónapban pedig 16.467 Ft-ot von le automatikusan a rendszer a kártyádról. Az ismétlődő bankkártyás terhelés a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a vásárlás során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. A tanfolyam esetében ez annyit tesz, hogy az ismétlődő fizetés a második terheléstől kezdve automatikus - tehát a Vásárló közreműködése nélkül történik - minden hónap 5-én. A vásárlás, vagyis a regisztrációs tranzakció során a Vevő hozzájárulását adja az ismétlődő fizetésekhez, mely értelmében a Simple pay minden hónap 5-én automatikusan megterheli a számláját. Történik ez ebben az esetben az első vásárlást követően még 2 alkalommal.

Pin It on Pinterest

Share This