RAGYOGJ!

fiatalos arc és hatékony stresszkezelés egyszerű ázsiai módszerekkel

8 HETES ONLINE VIDEÓTANFOLYAM

Arctorna a feszesebb arcvonásokért

Arcmasszázs és p
ontmasszázs a feszültségek oldására

Arcköpölyözés a bőrhibák megszüntetésére

Arcdiagnózis

Tartásjavítás a szép arcvonásokért

Légzés a szép bőrért

Jó ételekkel az egészséges bőrért

   Szeretnéd eltűntetni az ödémákat az arcodról?

√  Tetszene, ha kordában tudnád tartani a ráncaidat és a tokádat? (Ja, ilyet nem mondunk, ugye;)?

Szívesen használnál pár perces egyszerű gyakorlatsorokat vagy arcmasszázst, amik kellemesen ellazítanak és oldják a feszültséget?

Jó lenne, ha 10 perc arctornával naponta az arcod feszesebb és üdébb lenne?

√  Szeretnéd tudni, hogy az ázsiai nők miért néznek ki sokkal fiatalabbnak a koruknál?

  Ha tudnád, hogy milyen ételek jók a bőrödnek és miket lenne jobb inkább kerülni, akkor változtatnál az étrendeden?

√  Szívesen megismerkednél az arcdiagnózis alapjaival, hogy értelmezni tudd a megjelenő változásokat az arcodon? 

√  Jó lenne, ha lenne egy reggeli és esti 10 perces rutinod, amit hetente 3x-4x megismételve pár hét elteltével egyértelmű változásokat tapasztalnál az arcodon?

 

A tanfolyam időpontja:

2020. január 17-től március 13-ig

KATTINTS A MEGRENDELÉS GOMBRA,
és az oldal alján lévő űrlapon keresztül rendeld meg a tanfolyamot!

8 HETES ONLINE TANFOLYAM: FIATALOS ARC ÉS HATÉKONY STRESSZKEZELÉS

egyszerű ázsiai módszerekkel

1. ARCMASSZÁZS ALAPOK

A reggeli és esti fürdőszobai rutin - fogmosás, arcmosás stb. - részévé teszünk egy egyszerű arcmasszázst, mely csupán pár percet vesz igénybe. Egyszerű alapelveket alkalmazunk, így a Qi mozgásának megfeleleően serkentjük a keringést az arcon, felfrissítve ezáltal az arcot, illetve oldva a feszültségeket. 

2 RÉSZES VIDEÓ TANANYAG: Elmélet és gyakorlat

2. ARCTORNA / ARCJÓGA

Gyakorlatosorok különböző napszakokra és élethelyzetekre:
- reggeli arctorna ébredéshez,
- s
zolid arctorna a munkahelyre, sétához vagy autóvezetéshez
- frissítő arctorna ebédszünetre
- lazító gyakorlatok lefekvés előtt

8 RÉSZES VIDEÓ TANANYAG: Gyakorlatok tanulása, gyakorlatsorok különböző élethelyzetekre

3. PONTMASSZÁZS AZ ARCON

A pontmasszázs az arc feszültségeinek oldására szolgál reflexpontok és akupunktúrás pontok nyomása által. Nagyon jó módszer problémák kezelésére: többek között feszültségek oldására, kezdődő fejfájás elmulasztására. 

4 RÉSZES VIDEÓ TANANYAG: Elmélet és gyakorlat rövid és hosszú masszázzsal

4. KÖPÖLYÖZÉS AZ ARCON

Az arc köpölyözését egy apró üveg vagy szilkonköpöllyel végezzük, melyeket az arcra helyezve remekül kezelhetőek a ráncok, az ödémák és a bőrhibák.

3 RÉSZES VIDEÓ TANANYAG: Elmélet és gyakorlat

Bővebben

Az arcmasszározással az a célunk, hogy serkentsük a keringést és oldjuk a feszültségeket. Ennek érdekében az arcmasszázst kiegészítjük nyak- és válllazító gyakorlatokkal. Ezzel együtt is csupán pár percet vesz igénybe, mégis igazi feltöltődést, felfrissülést és megnyugvást ad. A Qi áramlási irányainak megfelelő masszázs feszültségoldó és helyreállító hatású.

Bővebben

Az arctorna és arcjóga kétfajta megközelítése ugyanannak a gyakorlatsornak. Míg a torna inkább csak testi szinten hat, addig a jóga sokkal inkább a test összhangjára törekszik. Ezt tesszük mi is ezen a tanfolyamon, ugyanis nem csupán gyakorlatoklat tanulunk, melyek erősítik az arcunk izmait, és ezáltal feszesebbé és üdébbé varázsolják az arcunkat, hanem összehangoljuk a gyakorlatokat a légzéssel és a testtartással is. Így nem csupán az arcunkkal foglalkozunk, amikor arctornát végzünk, hanem valójában az egész testünkkel. A videótananyagok összeállításánál törekedtünk rá, hogy lehetőleg minden élethelyzetre legyen megoldás.

Bővebben

A pontmasszázs - eredeti nevén Dien Cham - egy vietnámi eredetű technika, melyet egy arcakupunktúrás kezelésből fejlesztettek ki, hogy mindenki számára elérhetővé váljon. Ez a technika nem ősi, ugyanis a 20. század második felében alakult ki, viszont olyannyira hatékony, hogy az ázsiaiak körében rendkívül elterjedt és kedvelt. A pontok masszírozása serkenti a keringést az arcon, így felszabadulnak a feszültségek, beindul a keringés, a folyadékok és a Qi mozgása. Hatékonyan kezelhető vele kezdődő fejfájás, gyulladások, bőrproblémák és ödémák. A Dien Cham azonban nemcsak az arcra hat, hanem más reflexmasszázsokhoz hasonlóan - amilyen például a talpmasszázs is - az egész testre.

Bővebben

A köpölyözés egy ősi technika, melyet sok hagyományos gyógyításban használnak. A kínai gyógyászat gyakran alkalmazza a testen, legfőképpen a háton, mert nagyon hatákonyan mozgatható általa a Qi és a testfolyadékok, így kiegyenlítődnek az egyensúlytalanságok a testben. Az arcköpölyözés Európában egyelőre nem igazán elterjedt technika, jóllehet a ráncok kisimítására és az ödémák megszűntetésére rendkívül hatékonyan alkalmazható. Olyan bőrhibák esetén is hatékony, ahol a nyugati kozmetika nem igazán tud megoldást taláni: elpattant erek, bőrpír, rosacea.

5. HALADÓ ARCMASSZÁZS ESZKÖZÖKKEL

Ezek a módszerek konkrétan úgy működnek mint egy vasaló az arcon - és most nem túloztam. Ha másnap jelenésed van, akkor kivasalod magad, és máris szebb a nap… Ezt a könnyedséget és hatékonyságot tanuljuk meg ezekben a videókban.

4 RÉSZES VIDEÓ TANANYAG: Elmélet és gyakorlat különféle eszközökkel

6. REGGELI ÉS ESTI RUTINOK

A tanfolyam utolsó két hetét arra fogjuk használni, hogy feltérképezzük az arcod és a lehetőségeid. Ezeknek megfelelően - mennyi időd van, mire van szükséged - állítod össze magadnak a videók segítségével a saját esti és reggeli rutinodat.

4 RÉSZES VIDEÓ TANANYAG: Esti, reggeli és napközben rutinok kialakítása egyéni igények alapján

Bővebben

Ázsiában az arcmasszírozáshoz különféle eszközöket használnak. Ezek nem mindig flancos dolgok - egy ázsiai nő egy kanállal vagy befőttes üveg tetejével is remekül meg tudja masszírozni az arcát. Ezen kívül megismerkedünk a Gua Sha masszírozó kővel és a jáde görgővel, melyek szépek és hatékonyak az arcmasszázsban. Az eszközök arra szolgálnak, hogy a felgyülemlő többletet - folyadék ödéma formájában vagy arcpír - sokkal nagyobb nyomatékkal tudjuk megmozdítani. Ezek a masszázsok emellett kellemesen ellazítanak, és egyáltalán nem fájnak.

Bővebben

A nap mindenki számára 24 órából áll, és szinte semmire nincs időnk általában. Legkevésbé magunkra. Ezen a tréningen mindenképpen változtatunk a magadhoz való hozzáálláson - hogy tudj legalább naponta 2×5-10 percet szánni magadra. Most figyelmet kap az arcod, mely a tükörben a legtöbbször visszanéz rád. Arra törekszünk, hogy mindig szeresd és örülj a saját tükörképednek. 

KATTINTS A MEGRENDELEM A TANFOLYAMOT GOMBRA,
és töltsd ki az űrlapot!

AJÁNDÉK TANANYAGOK A TRÉNINGHEZ!

1. AJÁNDÉK

ARCÁPOLÁS ALAPOK

Egy meghívott szakértő segítségével az arcápolás alapjaira kérdezünk rá: mitől jó egy arckrém, hogy válasszam ki, mit csináljak reggel és este, hogy befolyásolja a bőrömet az évszakok váltakozása. Egy csomó olyan kérdés, amiről csak azok tudnak, akik beleásták magukat a témába.

6 RÉSZES VIDEÓTANANYAG

ÉRTÉKE: 3000 Ft

2. AJÁNDÉK

A HELYES LÉGZÉS A FIATALOS BŐR TÁPLÁLÉKA

Ebben a nyolc részes videó-tananyagban elsősorban a tüdő és a bőr állapotának kapcsolatára koncentrálunk, és a bőr szárazságát, a bőrhibák és a légzés kapcsolatát vizsgáljuk. A rövid elméleti bevezető után a helyes légzés alapjait sajátítjuk el hétről hétre különböző élethelyzetekben: ülve, állva, séta és mozgás közben, illetve alváskor.

8 RÉSZES VIDEÓTANANYAG

ÉRTÉKE: 4500 Ft

3. AJÁNDÉK

HELYES TESTTARTÁS A SZÉP ARCVONÁSOKÉRT

Szinte hitetetlen, de elképesztően fontos az arcod megjelenése szempontjából, hogy hogyan tartod magad. Próbáld ki: Ülj le vagy állj egy tükör elé, és tartsd görbén a hátad. Látod a tokádat oldalról? Húzd ki magad! Eltűnt a tokád? Ez csak egy szempont a sok közül, ami miatt a helyes testtartást most alaposan megvizsgáljuk - ülve, állva és mozgásban egyaránt.

2 RÉSZES VIDEÓTANANYAG

ÉRTÉKE: 2000 Ft

4. AJÁNDÉK

A HELYES ÉTKEZÉS A TISZTA BŐRÉRT

Ebben a videó-tréningben arról lesz szó, hogy mit, mikor és hogyan érdemes enned és innod, hogy elkerüld a bőrproblémákat, illetve arról is szó lesz, hogy mit érdemes messziről elkerülnöd bizonyos bőrproblémák esetén.

3 RÉSZES VIDEÓTANANYAG

ÉRTÉKE: 2000 Ft

5. AJÁNDÉK

KÍNAI ARCDIAGNÓZIS ALAPOK - MELYIK ARCVONÁS MIT JELENT?

Itt egy ránc, ott egy ödéma, amott pedig kipirosodott az arcom… De miért ott? Mit jelentenek a változások az arcomon? Ezekre az alapvető kérdésekre keressük a választ, és egyúttal az arcdiagnózis alapjait is elsajátítjuk.

3 RÉSZES VIDEÓTANANYAG

ÉRTÉKE: 3000 Ft

Bővebben

Ebben a videó-tananyagban azt szeretnénk neked megmutatni, hogy mit érdemes szem előtt tartanod az arcápolási rutinodban:
1. Milyen arckrémet válassz, és mi alapján dönts?: az INCI lista rejtélyei
2. Mire figyelj a bőrödön és a termékeken - elméleti és gyakorlati szempontok a választáshoz
3. Esti és reggeli rutinok az arcápolásban: tisztítás és táplálás szempontjai, fényvédelem, fényérzékenyítő hatóanyagok
4. Különböző évszakok, különféle igények - az évszakok változásával együtt alakítsd az arcápolási rutinodat is
5. Krémek, tonikok, olajok – kinek mi jó és miért?
6. A bőr táplálása kívülről és belülről: a szépségápolás belső feltételei - kiegyensúlyozott étrend, megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék, alvás mennyisége és minősége

Bővebben

A helyes légzés sok szempontból fontos a test számára. Nem csupán a megfelelő oxigénellátást biztosítja, hanem alapvető szerepet játszik a szervezet egyensúlyának  fenntartásában. Döntően befolyásolja a jó anyagcserét, a bőrünk állapotát, a szív működését és az energiaszintünket egyaránt. Ezért tartottuk fontosnak, hogy ebben a tananyagcsomagban is szót ejtsünk róla, és egy 8 részes alapozó tanfolyammal lefektessük a helyes légzés alapjait. A helyes légzés segít a bőr állapotának javítása mellett a stressz kezelésében is.

Bővebben

Sokat ülünk, keveset mozgunk, és rosszul tartjuk magunkat. Ezek tények sajnos. A rossz testtartás azonban hosszú távon nagy galibákat tud csinálni: emésztési zavarokat okozhat, befolyásolja a légzést, és nem utolsó sorban az arcunk vonásait is eltorzítja. Ebben a videósorozatban bemutatjuk, hogy hogy alakul ki egy-egy nem kívánt arcvonásunk - például a toka és a ráncok - a rossz testtartás miatt, és mit tehetsz annak érdekében, hogy elkerüld ezeket. A helyes testtartást több élethelyzetben vizsgáljuk - ülve, állva és mozgás közben egyaránt. A tananyagban szempontokat kapsz, hogy hogyan vizsgáld meg a saját testtartásod, és hogyan korrigáld a hibáidat egyszerű gyakorlatok segítségével.

Bővebben

Az vagy, amit megeszel. Ez szinte már közhely, mégis sokszor megfeledkezünk róla. A bőrünk nagyon egyértelműen visszajelez az étkezés kapcsán. Mindannyian mások vagyunk, és az alap alkatunknak megfelelően máshol jönnek elő a problémáink. Ha a bőröd mindig is problémás volt, akkor mindeképpen érdemes odafigyelned az étrendedre, és kihagyni belőle azokat az alapanyagokat, melyek a te személyes problémáid okozói. Ha nem igazán volt soha gondod a bőröd állapotával, akkor is érdemes odafigyelned, mert minél idősebbek vagyunk, annál érzékenyebben jelez vissza, és mutatja meg egyértelműen a problémákat.

Bővebben

Az arcdiagnózist a kínai gyógyászat az egészségi problémák felderítésére használja. Ennek a szerteágazó és nagyon nagy bölcsességet magában hordozó módszernek most csupán az alapjait lesz módunk megtanulni, de ennek segítségével is nagy felfedezéseket tehetünk a saját arcunkon. Vigyázat, mert a tréning után mindekin az arcvonásait fogod értelmezni. (Aztán ez a kattanás majd elmúlik;)

RAGYOGJ! - fiatalos arc és hatékony stresszkezelés egyszerű ázsiai módszerekkel 

A 8 HETES ONLINE TANFOLYAM
2020. január 17-től március 13-ig

A TANFOLYAMRA 2020.01.16. 18 ÓRÁIG TUDSZ JELENTKEZNI!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

ADD AJÁNDÉKBA!

KARÁCSONYI ELŐRENDELÉSI AKCIÓ

8 HETES ONLINE VIDEÓTANFOLYAM

SOK AJÁNDÉKKAL

Arcmaszírozási technikák
Arctorna a feszesebb arcvonásokért
Pontmasszázs a feszültségek oldására
Arcköpölyözés a bőrhibák megszüntetésére
Arcdiagnózis
Tartásjavítás a szép arcvonásokért
Légzés a szép bőrért
Megfelelő étrend: az egészséges bőr táplálékai

A 8 hetes videótanfolyam ára:

49.900 Ft

A tanfolyam időpontja:

2020. január 17-től március 13-ig

SZERETNÉL ARCÁPOLÁS TANFOLYAMOT ADNI AJÁNDÉKBA?

Így lepheted meg a szeretteidet ezzel a tanfolyammal:

 Töltsd ki a megrendelő űrlapot értelemszerűen, majd az űrlap alján kattintsd be, hogy “Ajándékként vásárolom a tanfolyamot”.

Írd be a ajándékozott nevét és e-mail címét.

Majd a OTP Simple pay felületén fizesd ki a tanfolyam árát.

Te pár percen belül kapsz egy számlát a saját e-mail címedre, a kedves ajándékozott pedig megkapja a tanfolyam bevezető videóját az általad megadott e-mail címre.

Érdemes felhívnod a figyelmét az ajándékra, mert előfordulhat, hogy a levelem a spam vagy promóció mappába kerül, és emiatt nem veszi észre az ajándékát. Ha ez történt, kérd meg, hogy jelölje meg biztonságos feladóként az e-mail címemet, és tegye át a bejövő mappába. Így legközelebb az e-mail szolgáltató már felismeri az e-mail címemet, és a bejövő mappába teszi neki.

KATTINTS A MEGRENDELÉS GOMBRA,
és rendeld meg a tanfolyamot!

MIT KAPSZ A 8 HÉT ALATT?

1. Támogató közeget: a zárt facebook csoportban a tanfolyam idején választ kapsz a kérdéseidre, és egymást inspiráljátok. A tanfolyam végén megmarad a facebook csoport, így utána is jó konzultációs felületet nyújt a tanfolyam résztvevői számára.

2. Tematikus menetrendet: lépésről-lépésre az egyszerűtől az összetettig minden  technikát és módszert megtanulsz.

3. Zárt felültet: a tananyagokat a tanfolyam lezárása után is eléred. A zárt felületen bármikor és bármeddig megnézheted a videókat. 

4.  Minden héten 5 videó leckét kapsz, melyek segítségével az alapoktól a “fekete öves arcápolás” szintig megtanulhatod a technikákat, és kedvedre válogtahatsz közülük.

5. Problémák és megoldások: táplálkozási tippek a szép arcbőrért, tartásjavító technikák a szép arcvonásokért, hogyan kezeld a bőröd évszakfüggően, helyes légzés alapjai a stressz csökkentésére és a bőr állapotának javítására.

6. Reggeli és esti rutinok: a tanfolyam utolsó két hetét az arcod állapotának elemzésével és a saját rutinjaid kialakításával töltjük. Figyelembe vesszük közben, hogy mire van időd és lehetőséged, mire van szükséged és mit csinálsz szívesen a módszerek közül.

7. A tanfolyam végén, 8 hét elteltével rendelkezni fogsz egy átfogó tudással arról, hogy milyen módszert alkalmazz egy-egy felmerülő probléma - például ödéma, fejfájás, gyulladások - esetén, illetve lesz egy napi arcápolási rutinod, mely segít megtartani azt a tükörképet, amit szeretsz.

8. Tudást arról, hogy gondolkodik a kínai hagyomány az arcápolásról. Miért befolyásolja a helyes légzés, megfelelő testtartás és a jó étrend az arcunk állapotát?

9. Étkezési tanácsokat arra vonatkozólag, hogy milyen problémák esetén mi jó bőrödnek és mi nem.

10. Tudni fogod, hogyan őrizd meg az bőröd és arcizmaid rugalmasságát, és hogyan serkentsd a keringést az arcodon, hogy elkerüld ödémákat és a gyulladásokat, és előzd meg a fejfájásokat. 

11. Örök érvényű tudást, amit életed végéig használni tudsz.

12. Több ezer éves bevált, kipróbált egészségmegőrző technikákat.

13. Bárhova magaddal viheted telefonon, tableten vagy laptopon.

14. Javaslatok és programok a rohanó hétköznapokra:  A különböző programok lehetővé teszik, hogy ne csak otthon tudj gyakorolni, amikor éppen ráérsz, hanem akár a munkahelyeden, vezetés vagy séta közben is feltűnésmentesen elvégezhess egy-egy gyakorlatsort.

Szűcs Éva

Ez a masszírozó nagyon komoly! Be kell valljam, hittem is meg nem is, amit az ödémáról mondtál, és tényleg működik. Pedig direkt ittam egy sört előtte este, és semmi, de abszolút semmi.  🙂 🙂 🙂 🙂

NÉZZ BELE, HOGY MILYEN LESZ A TANFOLYAM!

A TANFOLYAM MENETE
Nézd meg melyik héten mit fogsz tanulni!

1. HÉT

1. Reggeli arctorna
2. Arcmasszázs alapok
3. Pontmasszázs 1.
4. Az arc feltérképezése
5. Légző gyakorlatok 1.

2. HÉT

1. Pontmasszázs elmélet
2. Pontmasszázs 2.
3. Nyak ,váll, hát lazítása
4. Arcdiagnózis
5. Légző gyakorlatok 2.

3. HÉT

1. Frissítő arctorna
2. Arcmasszázs eszközzel 1.
3. Testtartás rendezése ülve
4. Légző gyakorlatok 3.

4. HÉT

1. Arctorna
2. Arcmasszázs eszközzel 2.
3. Testtartás rendezés állva, mozgásban
4. Légző gyakorlatok 4.

5. HÉT

1. Arctorna minden alkalomra
2. Arcköpöly 1.
3. Arcápolás alapok 1.
4. Légző gyakorlatok 5.

6. HÉT

1. Arctorna
2 . Arcköpöly 2.
3. Táplálkozás
4. Légző gyakorlatok 6.

7. HÉT

1. Arctorna lefekvés előtt
2. Rutinok kialakítása 1.
3. Arcápolás alapok 2.
4. Légző gyakorlatok 7.

8. HÉT

1. Arctorna
2. Rutinok kialakítása 2.
3. Légző gyakorlatok 8.
4. Az arc feltérképezése

AKIK A TANFOLYAMOT VEZETIK:

MOLNÁR KLÁRA - Elsősorban táplálkozási tanácsadó vagyok a kínai orvoslásban, de emellett igyekszem elmélyülni más kínai módszerekben is. Jópár éves zen meditációs gyakorlás után tizennégy évvel ezelőtt Taijit és Qigongot kezdtem gyakorolni, ekkor ismerkedtem meg az 5 Elemmel, mely egy sor más módszert is elém sodort. Nagyon közel áll hozzám az ázsiaiak életszemlélete, mely praktikus, megoldásorientált, megfigyelésen alapszik és rendkívül logikus. Egyszerű, mégis hatékony módszereik lenyűgöznek. Az arcápolásuk is pontosan ilyen. Ezt szeretném ezen a tanfolyamon megosztani Veled.

DEMETER GÁBOR -  Taiji és Qigong oktatóként 16 éve foglalkozom az 5 Elemmel és a kínai orvoslással. A tanfolyamon a helyes légzés és testtartás megtanításáért vagyok felelős, illetve szakmai lektorként közreműködök. A videókat veszem még fel, vágom meg és töltöm fel.

A TANFOLYAM MEGRENDELÉSE

Rendeld meg most az oldal alján
található űrlapon!

RAGYOGJ!
fiatalos arc és hatékony stresszkezelés egyszerű ázsiai módszerkkel

8 hetes online videótanfolyam
2020. január 17-től március 13-ig 

A tanfolyam anyagát heti bontásban a tanfolyam kezdetétől, tehát január 17-től kapod meg. A tanfolyam lezárása után pedig korlátlan ideid használhatod egy zárt oldalon.

A TANFOLYAMRA 2020.01.16. 18 ÓRÁIG TUDSZ JELENTKEZNI!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

KINEK VALÓ EZ A TANFOLYAM?

EZ A TANFOLYAM HASZNOS LEHET SZÁMODRA, HA

Szívesen kivasalnád néhány ráncodat, az ödémákat pedig eltűntetnéd az arcodról.

Magyarázatot keresel, miért változik az arcod, és ennek milyen okai vannak.

  Szeretnél üdébb és feszesebb arcbőrt.

  Szeretnél nem időigényes, mégis hatékony módszereket tanulni, melyek az arcvonások frissessége mellett nyugalmat és felüdülést is adnak.

Szeretnél jobban uralkodni az arcodon, és grimaszok helyett tudatosan alakítani a mimikádat.

Szívesen megtanulnád a helyes légzés alapjait.

Tudni szeretnéd, hogy hogyan függ össze a jó étrend és a bőrünk állapota.

Megtanulnád az arcdiagnózis alapjait, hogy értelmezni tudd, mit mutat az arcod.

 Irígyled, hogy az ázsiai nőkről sokszor nem lehet eldönteni, hogy 30 évesek vagy éppen 50.

MIBEN SEGÍT? 

EZ A TANFOLYAM SEGÍT NEKED, HA SZERETNÉD

Feltartóztatni a ráncokat egy kicsit.

 Kordában tartani az ödémákat az arcodon.

Természetes módszerekkel kezelnéd az arcodon felbukkanó bőrproblémáidat. 

Megismerni az étrend és a szép bőr kapcsolatát.

A bőrtípusodnak megfelelően ápolni az arcod.

Az évszakok változásait az arcápolásodban is lekövetni.

Tudni, hogy milyen egyszerű reggeli és esti rutinokkal lehet üde, ragyogó és fiatalos az arcod, te pedig nyugodtabb.

A hirtelen felbukkanó fejfájásodat masszázzsal kezelnéd, amivel elmúlaszthatod a kezdeti szakaszban.

Ha javítanál a tartásodat, mert eleged van abból, hogy állandóan görbén tartod magad, és erre egyszerű módszereket tanulnál.

KATTINTS A MEGRENDELÉS GOMBRA,
és rendeld meg a tanfolyamot!

 

PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

+ 100 % PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA: Ha a tanfolyam kezdetét követő 15 napon belül meggondolod magad, vagy úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor egy e-mailben jelezd ezt felénk, melyben add meg a bankszámlaszámodat, és KÉRDÉS NÉLKÜL visszatérítjük a tanfolyam díjának teljes összegét.

MENNYI IDŐT KELL SZÁNNOM NAPONTA A VIDEÓKRA ÉS A GYAKORLATOKRA?

A 8 hetes tanfolyam anyagát úgy állítottuk össze, hogy hetete 5 db 5-15 perces videó (max. 45 percnyi videóanyag hetente) feldolgozásával látható és érzékelhető eedményeket érhess el már az első hetekben. Ezzel szeretnénk inspirálni Téged, hogy tovább haladj, és minden technikát kipróbálj, hogy a tanfolyam végén közösen össze tudjuk állítani a számodra legtesthezállóbb napi rutinokat.

MIT KAPOK A TANFOLYAM MEGVÁSÁRLÁSÁVAL?

Az online tanfolyam megrendelésével és kifizetésével egy 8 hetes videótananyag-csomagot kapsz:

 1. A tanfolyam 2020. január 17-én kezdődik és 2020. március 13-án ér véget.
 2. Zárt facebook csoport tagságot, ahol korlátlanul kérdezhetsz, ha elakadsz.
 3. Egymásra épülő videótananyagot heti bontásban. 
 4. Ajándék kiegészítő videóanyagokat, melyek rendkívüli módon növelik a megtanult módszerek hatékonyságát.
MENNYIBE KERÜL A KÍNAI ARCÁPOLÁS TANFOLYAM?

A 8 hetes online videótanfolyam ára: 49.900 Ft.

Ha van kuponkódod, akkor azt a megfelelő mezőbe beírva a kuponkód kedvezménye automatikusan levonódik a fent megadott árból.

MEGRENDELÉS MENETE
 1. Töltsd ki az alábbi űrlapot. A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használom más célra, és nem adom ki senkinek.
 2. A tanfolyam ára 49.900 Ft, amit egy összegben tudsz kiegyenlíteni megrendeléskor. Ha van kuponod, akkor másold ki és illeszd be a megfelelő mezőbe, ekkor az űrlap legenerálja neked a kedvezményes árat, és csak ennyit kell kifizetned.
 3. Miután kitöltötted az űrlapot, kattints a megrendelem feliratú gombra, és ezután az OTP Simple fizetőfelületen találod magad. Itt fizesd ki a tanfolyam árát.
 4. Ezután 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amit az űrlapon megadott e-mail fiókban találsz meg. Ebben a visszaigazoló e-mailben lesz a  nevedre kiállított számla.
 5. A jelentkezésedet követően - pár napon belül - kapsz egy bevezető videócsomagot, mely segítségével elkezdhetsz kísérletezni a tanfolyam kezdetéig. (Csak, hogy ne unatkozz…:)
HOGYAN ÉS MIKOR KAPOM MEG A TANFOLYAMOT?
 • 8 HETES KÍNAI ARCÁPOLÁS online tanfolyam kizárólag elektronikus formában jelenik meg.
 • Megrendelni a tanfolyamot ezen a weboldalon keresztül lehet, az oldal alján található megrendelő űrlapon.
 • A fizetést követően azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben megtalálod a számládat. A tanfolyam  2020.01.17-én kezdődik el.
ADHATOM AJÁNDÉKBA A TANFOLYAMOT?

Igen, ehhez nem kell mást tenned, mint

 1. Kitölteni a megrendelő űrlapot, majd az alján bekattintani, hogy “Ajándékként vásárolom a tanfolyamot”.
 2.  Írd be a ajándékozott nevét és e-mail címét.
 3.  Ezután az OTP Simple pay felületén fizesd ki a tanfolyam díját, és készen is vagy.
 4. Azonnal kapsz a saját e-mail címedre egy visszaigazoló levelet a számlával, az ajándékozott pedig 10 perccel később kap egy e-mailt arról, hogy kapott egy online tanfolyamot tőled ajándékba. A tanfolyam 2020.01.17-én indul.
HOGYAN KAPOM MEG A TANFOLYAM MELLÉ JÁRÓ AJÁNDÉK VIDEÓKAT?

Az ajándék tananyagokat a tanfolyam oldalon keresztül kapod meg - ugyanott, ahol a többi videót is találod majd. A 8 hetes tanfolyam alatt minden videó - a tanfolyam videói és az ajándék videócsomagok egyaránt –  ütemezve fognak megjelenni neked. Ez azért fontos, mert így könnyebben tudod majd követni a tananyagot, melyek egymásra épülnek és kiegészítik egymást.

HA NEM TETSZIK A TANFOLYAM, VISSZAKÉRHETEM AZ ÁRÁT?

+ 100 % PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA: Ha a tanfolyam kezdetét követő 15 napon belül meggondolod magad, vagy úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor egy e-mailben jelezd ezt felénk, melyben add meg a bankszámlaszámod, és KÉRDÉS NÉLKÜL visszatérítjük a tanfolyam díjának teljes összegét.

SZABADSÁGON LESZEK, VAGY NEM LESZEK VÉGIG INTERNETKÖZELBEN A TANFOLYAM IDEJE ALATT.

A tanfolyam úgy van felépítve, hogy hetenként küldjük ki az anyagokat, ami részben egymásra épül. A tanfolyam vége után bármeddig elérhetőek a videók - amíg az oldal létezik, az a zárt oldal is létezni fog -, így minden anyagot utána is meg tudsz nézni. Igyekeztünk, hogy tartalmas legyen, de a videók mennyisége mégis feldolgozható, így nyugodtan jelentkezhetsz akkor is, ha közben szabadságra mész. Utána fel tudsz majd zárkózni, vagy egy hét csúsztatással tudod csinálni a tanfolyamot. A digitális detoxra mindenképpen szükség van néha, jól teszed, ha kikapcsolsz kicsit ebből a világból néha (vagy gyakrabban). 

A tanfolyam ideje alatt végig tudsz kérdezni, ha valami elmaradt vagy nem világos, és van a facebook csoport is, ami utána is működni fog.

KÜLFÖLDÖN ÉLEK, ÉS EZÉRT NINCS MAGYAR BANKKÁRTYÁM. HOGY TUDOK FIZETNI?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártyaterminál egy boltban. Amikor itthon vagy, és a külföldi kártyáddal fizetsz egy boltban, akkor középárfolyamon vált a rendszer. Itt is ugyanez történik. Sokkal jobban jársz így, mintha utalnál.

NINCS OTP-S KÁRTYÁM. HOGYAN TUDOK FIZETNI?

Ez a fizetési felület ugyanúgy működik, mint egy bankkártyaterminál egy boltban, tehát nem kötődik semmilyen bankhoz. Nincs szükség OTP-s kártyára hozzá. Amikor itt fizetsz az OTP Simple felületén keresztül, ugyanaz történik, mint amikor egy boltban kártyával vásárolsz. Sokkal jobban jársz így, mintha utalnál, mert nem kell utalási költséget fizetned.

HOGY MŰKÖDIK A 3 HAVI RÉSZLETFIZETÉS? MI A TEENDŐM VELE?

A részletfizetés ismétlődő bankkártyás fizetés. A jelentkezéskor fizeted ki az első részletet, mely 16.966 Ft, a következő két hónapban pedig 16.467 Ft-ot von le automatikusan a rendszer a kártyádról. Az jelentkezési űrlap kitöltése és az első részlet kifizetését követően nincs más teendőd. Az ismétlődő fizetés a második terheléstől kezdve automatikus, és a következő két hónap 5-én történik meg. A rendszer úgy van beállítva, hogy a 3 részlet kifizetése után az ismétlődő fizetés azonosítója érvénytelenné válik, így nem történik további terhelés.

RENDBEN, EZ A TANFOLYAM NEKEM VALÓ!
MEGRENDELEM!

FIZETÉSI MÓDOK

A fizetés bankkártyával lehetséges, melynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott az OTP Simple biztosítja. 

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjam állítani a számlát a nevedre. A telefonszámod pedig az OTP Simple számára fontos, mégpedig a biztonságod érdekében. Ha magánszemélyként regisztrálsz, akkor a cégnév helyére a saját nevedet írd.

A BANKÁRTYÁS FIZETÉSRŐL

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek.

Jelentkezéskor a teendőd:

 1. Töltsd ki az űrlapot.
 2. Fizesd ki bankkártyával az online magazin előfizetésének árát.
 3. Amint elküldted a jelentkezési űrlapot, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a befizetésedről, amiben megtalálod a nevedre kiállított számlát.

BIZTONSÁGOS

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban sem mi, sem pedig a Simple pay nem ismeri meg, és nem is tárolja.  bankkártyaadatok letárolása a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatok a regisztrációs tranzakció során letárolásra kerülnek az authorizációt végző hitelintézet rendszerében. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá.
A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés. 

KAPOK SZÁMLÁT?

A jelentkezésed leadása után 10 perccel kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben a nevedre kiállított számlát is megtalálod.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ, akkor kérlek, írj egy levelet a klara@otelemesetrend.hu címre, és 24 órán belül igyekszem válaszolni rá.

CSAK BANKKÁRTYÁVAL LEHET FIZETNI?

Mivel a legtöbb feladatot én magam és a férjem végzi, tehát nincs asszisztensünk és titkárnőnk, ezért a fizetési folyamatot szeretnénk a lehető legegyszerűbben megoldani. A banki átutalásnál meglehetősen nagy adminisztrációs munkát kellene végeznem, amit szeretnék elkerülni, ezért a banki átutalás sajnos nem lehetséges. Megértésedet köszönöm!

RÉSZLETFIZETÉS MENETE

A részletfizetés ismétlődő bankkártyás fizetés, mely e tanfolyam esetében egy 3 havi részletfizetés. Az első hónapban 16.966 Ft-ot, a következő két hónapban pedig 16.467 Ft-ot von le automatikusan a rendszer a kártyádról. Az ismétlődő bankkártyás terhelés a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a vásárlás során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. A tanfolyam esetében ez annyit tesz, hogy az ismétlődő fizetés a második terheléstől kezdve automatikus - tehát a Vásárló közreműködése nélkül történik - minden hónap 5-én. A vásárlás, vagyis a regisztrációs tranzakció során a Vevő hozzájárulását adja az ismétlődő fizetésekhez, mely értelmében a Simple pay minden hónap 5-én automatikusan megterheli a számláját. Történik ez ebben az esetben az első vásárlást követően még 2 alkalommal.

Pin It on Pinterest

Share This